Impactul inovației asupra calității vieții copiilor este una dintre valorile Philips.

 
 

De aceea Philips susține înființarea primei bănci de lapte matern din țară, în Secţia de terapie intensivă nou-născuţi de la Spitalul de Copii Marie Curie, unde bebelușii cu probleme de sănătate vor primi o șansă la o alimentație sănătoasă.

Deoarece laptele matern este cea mai bună hrană pe care o pot primi bebelușii, prin sprijinirea Băncii de Lapte Matern, Philips încurajează mamele să doneze pentru a-i îngriji pe cei care au nevoie cel mai mult. Laptele donat devine eligibil doar atunci când toate condițiile solicitate sunt îndeplinite.

Proiectul Banca de Lapte Matern, inițiat de Asociația Inima Copiilor și Asociatia Consultantilor in Lactatie din România în parteneriat cu Spitalul de Copii Marie Curie, beneficiază de susținerea programului Philips Idei de Viitor, atât ca urmare a faptului că ideea înscrisă in campanie care propunea înființarea unei astfel de bănci a obținut cele mai multe voturi, precum și pentru că Philips crede că hrănirea bebelușilor cu lapte matern înseamnă un start sănătos în viață.

Share This