Maroc ultimul antrenamentmaroc utimul antrenament maraton
 
 
Gata, azi am pus pantofii in cui… In fine, in arbusti, ca asta am gasit pe aici 😉
Am incheiat si ultimul antrenament, cu un drum dus-intors intre piata Jemaa El Fna si aeroportul Menara.In timp ce alergam ma gandeam la treaba aceea cu 80 / 20 care guverneaza sportul si nu numai.

80% din kilometrii pe care i-am alergat la viata mea au fost doar antrenamente – cu dureri, cu bombaneli in barbie ca nu imi plac intervalele sau treptele, ca e frig, ca e prea cald, ca sunt toata transpirata si cate si mai cate.
20% au fost cele cateva minute de bucurie de la finish-uri, cand am plans ba pentru o reusita, ba pentru un esec, cand nu mi-a venit sa cred ce-am facut, cand i-am imbratisat pe cei dragi care m-asteptau, cand am mers ca pinguinul zambitor si mi-am dorit tare mult o bere 😉

Asa e in viata, muncim 80% si ne bucuram la maximum de 20%. Si pana la urma tot la 100% ajungem.Mai sunt doar cateva zile din an. Daca ai o firma sau stii pe cineva cu o firma care a mers bine anul asta, te felicit, inseamna ca ati muncit mult de cel putin 80%.
Restul, adica 20% din impozitul pe profit datorat statului poate fi donat unui ONG. Eu am sa-ti vorbesc despre Inima Copiilor, pentru ca ei muncesc din greu ca tot mai multi copii care au nevoie sa fie operati sau tratati in tara sau in afara de diverse probleme medicale. Asta fac de ani buni si o vor face si in 2016.

Detalii despre ce fac ei si despre ce poti face tu cu 20% gasesti aici.